Wil jij meer effectiviteit uit je video's? Ga aan de slag met videomarketing.

Onze films zijn sterker doordat we meedenken vanuit de strategie van het bedrijf. Wil je meer awareness? Wil je meer betrokkenheid van je doelgroep? Of wil je beter online gevonden worden? De video content piramide die we hierbij voor gebruiken geeft helderheid in het doel van je video.

Hero video's

Voor ons zijn hero video’s de films die aandacht trekken bij je publiek. Wij creëren commercials en virals die dat doen doormiddel van humor of een surprise-element.

Loyaliteit video's

Binnen de Hub laag bedenken en maken wij videoseries voor social media. Een sterk videoformat is hierbij key om herkenbaarheid en terugkerende kijkers te garanderen. Met een wekelijkse video hou je jouw doelgroep vast en betrokken bij je merk of bedrijf.

Basic video's

In de basis van de piramide zit een sterke informatieve laag. Wij maken daarvoor corporate films, how-to video’s en productvideo’s. Films die de kijker informatie geeft over jouw bedrijf en eventueel helpt bij het gebruik van jouw product of dienst.

Stappenplan Videomarketing

Om een videomarketing campagne te laten slagen is het goed om vanuit een  duidelijk stappenplan te werken. Samen met de klant zullen we de strategie bedenken waarna wij een passend concept verzinnen en dit uitvoeren. In de strategie denken we na over de distributie en stellen we de doelen die we willen halen. Eventueel kunnen we in samenwerking met onze partners de distributie verzorgen en de conversie monitoren, zodat deze indien nodig bijgesteld kan worden.