VideoBrochures: Indrukwekkende en stijlvolle communicatie

Wil jij een onvergetelijke indruk achterlaten bij jouw klant of relatie? De VideoBrochure is een unieke nieuwe videomarketingtool. De combinatie van een LCDschermp met video in een brochure zal de ontvanger enorm verrassen. Met volle aandacht zal hij of zij jouw verhaal lezen, bekijken en beluisteren.

De toepassingsmogelijkheden van de VideoBrochure zijn eindeloos. Je kan de VideoBrochure onder andere gebruiken als een origineel visitekaartje, een stijlvolle productpresentatie, een verrassende eventuitnodiging of bedankje, een persoonlijke (kerst)groet, of een indrukwekkende direct mailing. Wij denken graag mee hoe de VideoBrochure past in jouw (video)marketingstrategie.

VideoBrochures zijn te verkrijgen in verschillende schermformaten: 2.4, 2.8, 4.3, 5, 7 en 10 inch. De kwaliteit van de LCD schermen is hoog, onafhankelijk van het formaat. De LCD VideoBrochures hebben een oplaadbare li-on batterij die ongeveer 1,5 uur meegaat en standaard 256 MB geheugen. Het geheugen is naar wens uit te breiden. De prijs van de brochure hangt af van de grootte van het scherm, maar ook van de oplage. Afhankelijk van de maat van het display kunnen wij 15 tot 20 minuten aan videomateriaal op 1 brochure plaatsen. Wij zetten je video kosteloos om naar het juiste formaat.

Ongekende Mogelijkheden

Van visitekaartje tot A4

De VideoBrochure is in verschillende formaten leverbaar: Visitekaartje, A5, A5+, A4, A4+ of in een eigen gewenst format. Alles is mogelijk. We kunnen we LCD schermen zelf in geschenkdoosje plaatsen.

Meerdere films

Op een VideoBrochure kunnen één of meerdere video’s worden geplaatst. Bij meerdere video’s worden buttons toegevoegd op de brochure. De buttons zijn ook in te zetten als pauze en/of volumeknop. Voor een prettige geluidservaring adviseren we altijd gebruik te maken van volumeknoppen. Standaard zijn 5 buttons bij de prijs inbegrepen.

Volledig in jouw (huis)stijl

De lay-out van de VideoBrochure is helemaal naar wens in te vullen! Wij verzorgen graag het artwork voor je of sturen je het desbetreffende template op, zodat je de brochure in jullie eigen (huis)stijl kunnen opmaken.

Zelf video aanpassen

Via de meegeleverde USB kabels kan je zelf de video(s) op de brochure vervangen, indien de video die bij oplevering is toegevoegd niet meer actueel is. Je koppelt de video brochure met de USB kabel aan je computer en verwijdert de video. Een nieuwe video kan dan worden geüpload.

Contact

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee in waar een VideoBrochure een meerwaarde voor jouw bedrijf of organisatiekan creëren. Daarnaast kunnen we je een scherp combinatieaanbod doen waarbij we de film(s) en de VideoBrochures voor jou verzorgen.