Onze visie

“Kunnen jullie een bedrijfsfilm voor ons maken…” Natuurlijk kunnen we dat. Dat doen we ook met liefde en veel passie. We merken echter dat veel bedrijven een bedrijfsfilm laten maken, op de site zetten, en gaan zitten wachten. Het gewenste effect van de bedrijfsfilm wordt hierdoor vaak niet gehaald. Om de wensen van onze klanten wel te vervullen, kijken we verder dan alleen de film. Soms blijkt namelijk dat het format van een bedrijfsfilm helemaal niet geschikt is voor het gewenste resultaat. Wij maken daarom eerst met de klant een strategie die gebaseerd is op social engagement marketing.

Video’s binnen de social media domeinen liggen vaak niet in lijn met de waarden van social media. Social media staan voor openheid, persoonlijk en oprecht. Bedrijven moeten hun uitingen dan ook open en oprecht maken. Het bijna versleten mode begrip authenticiteit is hierbij de sleutel. Consumenten raken niet betrokken bij cijfers, weetjes of feiten. Men raakt betrokken bij verhalen. Verhalen waarbij emoties worden aangesproken? Verhalen vertellen, storytelling, is al zo oud als de mensheid. Maar welk verhaal vertel je en hoe vertel je dat?

Proosdij Producties helpt je daarbij. Wij ontwikkelen een strategie en concept die voor een grotere social engagement van je doelgroep zorgt. Deze strategie maken we op basis van de doelgroep, de boodschap, het bereik en het gewenste resultaat. Bedrijven communiceren met onze concepten een persoonlijk, open, betrouwbaar en authentiek gevoel naar hun klanten. Of dit nou door middel van een commercial, een documentaire of een viral is. Wij zorgen voor de juiste spotlight.