Proosdij Producties is Buro Proost

Wij geloven dat het vertellen van mooie, eerlijke verhalen over merken de boodschap van het merk beter overbrengt. Mensen willen tegenwoordig geen verkooppraatjes, ze willen een verhaal zien, voelen en geloven. Als geen ander weten wij hoe we de boodschap van een bedrijf of organisatie kunnen vertalen naar een filmcreatie die raakt en inspireert.

Wij genieten enorm van het bedenken en maken van creatieve filmconcepten. Voor verschillende klanten bedachten we al mooie (online) ideeën en we zien de vraag naar onze ideeën groeien. Vandaar dat wij nu deze stap zetten. Een nieuwe naam, een nieuwe website en meer (online) conceptontwikkeling.

De lijn tussen Tv en internet vervaagd en internet verschuift steeds meer van tekstuele- naar visuele (video)content. Merken transformeren hierdoor naar uitgevers, want mensen verwachten van hen hun verhaal.

Of het nu over het verhaal van het bedrijf gaat, of het verhaal bij een product vertelt. We zijn steeds meer online en mensen willen steeds meer filmpjes die informeren en inspireren.

Wil je meer van ons werk zien? Bekijk onze portfolio voor meer info en inspiratie of nodig ons uit voor een kop koffie om te kijken wat we voor jou kunnen doen.